Trucs en Spelcodes: Northern Lights (PC)

Leer de trucs van Northern Lights en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Northern Lights: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Northern Lights. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Northern Lights, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Het noorderlicht is een first-person survival-ervaring waarin je de rol aanneemt van een boswachter die naar een Siberisch eiland wordt gestuurd om de verdwijning te onderzoeken van de bemanning die de leiding heeft over een geheime faciliteit, wiens contact met hun vaderland verloren is gegaan.Riprovavanwege abnormale weersomstandigheden. Probeer het opnieuwRiprova

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Northern Lights sinds 14/11/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Northern Lights (PC): Bruikbare tips.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Ook beschikbaar aan het einde van het artikel is de lijst met de Achievements van dit spel met een indicatie over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Steam doelen

Trucs Northern Lights:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Northern Lights

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Northern Lights zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Northern Lights (ORIGINAL / +0)
Cherri Andrea640360