Trucs en Spelcodes: Orange Cast: Prologue (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Orange Cast: Prologue (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Orange Cast: Prologue: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Orange Cast: Prologue. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Prologue to Orange Cast, een sfeervol avontuur in een grootschalige setting waarin Sovjet- en westerse sciencefiction worden gecombineerd. Probeer het opnieuw Als elite ruimtesoldaat van de mensheid ga je op een heroïsch avontuur vol actie door de melkwegRiprova.Probeer het opnieuwRiprova

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Orange Cast: Prologue sinds 24/12/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Orange Cast: Prologue (PC): Bruikbare tips.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Orange Cast: Prologue:
Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Orange Cast: Prologue in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Orange Cast: Prologue
A start has been made!Riprova
Er is een begin gemaakt!Riprova
complete prologue
volledige proloog
Cherri Andrea640360