Trucs en Spelcodes: The Purge Man (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van The Purge Man voor PC.

Inleiding

The Purge Man: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van The Purge Man. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Je bent moe van je eigen bestaan, je hebt het gevoel dat alles fout gaat, er is geen uitweg uit Probeer het opnieuw De enige manier is PURGEER.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op The Purge Man sinds 12/01/2021, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Purge Man (PC): Bruikbare tips.

Daarenboven hebben we ook de lijst met de Achievements voor je verzameld met daarnaast een kleine vertaalde uitleg over hoe je deze kunt bekomen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs The Purge Man:
Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor The Purge Man, zullen we ze onmiddellijk publiceren.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: The Purge Man
teste ACHIEVEMENT
test RESULTATEN
NEW_ACHIEVEMENT_DESC_1_0
NEW_ACHIEVEMENT_DESC_1_0
Cherri Andrea640360