Trucs en Spelcodes: The Dragon Sword (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor The Dragon Sword op PC. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

The Dragon Sword: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van The Dragon Sword. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

In de laatste jaren van de Ming-dynastie was de regering corrupt.RiprovaWei Zhongxian greep de macht en doodde dissidenten.RiprovaDe voormalige commandant van Jin Yiwei, Nie Yugong, beledigde verrader Wei Zhongxian omdat hij het niet kon verdragen om Zhongliang te vermoorden, en hij werd door hem beschuldigd en zijn familie werd vernietigd.RiprovaZhongxian.RiprovaOmgekeerd liet de Wei Zhongxian-factie haar leden Yuan Chonghuan afzetten op grond van het feit dat Yuan Chonghuan Jinzhou niet had gered, wat een moeizame start opende voor een strijd om verstand ...Riprova

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 18/01/2021, de datum waarop The Dragon Sword werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Dragon Sword (PC): Bruikbare tips.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt, met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs The Dragon Sword:
Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor The Dragon Sword, zullen we ze onmiddellijk publiceren.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: The Dragon Sword
Finished the title film
De titelfilm afgemaakt
Finished watching the title film
De titelfilm bekeken
Cherri Andrea640360