Trucs en Spelcodes: IDIOT (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van IDIOT (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

IDIOT: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel IDIOT en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Utopisch eiland. Probeer het opnieuw. Het leven is stil en gelukkig. Probeer het opnieuw Voedsel wordt gesynthetiseerd door patronen. Probeer het opnieuw De nacht komt wanneer je wilt. Probeer het opnieuw En je geeft niet om het leven buiten het eiland. Probeer het opnieuw Je weet precies wat daar mis is - dat is wat hij zei, en het is altijd goed

IDIOT is gepubliceerd op 30/01/2021 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor IDIOT (PC): Bruikbare tips.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs IDIOT:
Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: IDIOT
Island
Eiland
Start the game
Start het spel
Flights in dreams and in reality
Vluchten in dromen en in werkelijkheid
Find the key to the room
Vind de sleutel van de kamer
Yaissor
Yaissor
Finish the game
Voltooi het spel
Cherri Andrea640360