Trucs en Spelcodes: Lost Dream (PC)

Leer de trucs van Lost Dream en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Lost Dream: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Lost Dream! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Ontdek de wereld vanuit de ogen van een vos. Probeer het opnieuw, verken het onbekende en red je gevangen genomen ... Probeer het opnieuw

Dit spel is uitgebracht op 12/03/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Lost Dream is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Lost Dream (PC): Bruikbare tips.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt, met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Lost Dream:
Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Lost Dream, zullen we ze onmiddellijk publiceren.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Lost Dream
Admire the view
Bewonder het uitzicht
Stare at the main menu for a minute
Staar een minuut naar het hoofdmenu
Lost Dream
Lost Dream
Complete the game
Voltooi het spel
Cherri Andrea640360