Trucs en Spelcodes: New Pokemon Snap (SWITCH)

Alle trucs en codes van New Pokemon Snap voor SWITCH die in omloop zijn!

Inleiding

New Pokemon Snap: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van New Pokemon Snap. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Zoek en maak foto's van Pokémon in hun eigen omgeving in de game New Pokémon Snap, alleen voor de Nintendo Switch-console! Je zult zelfs gedragingen en uitdrukkingen ontdekken die je nog nooit eerder hebt gezien wanneer je levendige, wilde Pokémon tegenkomt en onderzoekt. Reis naar onontdekte eilanden met adembenemende landschappen, zoals weelderige oerwouden en zandstranden. De foto's van de Pokémon die je daar maakt, worden gebruikt om je Pokémon Photodex te bouwen! Deze gloednieuwe game brengt de gameplay van de Pokémon Snap-game uit 1999 voor de Nintendo 64 ™ -console op de Nintendo Switch-console tot leven met onbekende eilanden om te ontdekken en verschillende Pokémon om te zien! Fotografeer levendige wilde Pokémon in hun natuurlijke habitat terwijl je onbekende eilanden zoekt en verkent. Reis door verschillende omgevingen, zoals stranden en oerwouden, om nooit eerder vertoond Pokémon-gedrag vast te leggen. De foto's die je maakt, kunnen ook worden gebruikt om je Pokémon Photodex samen te stellen!

Dit spel is uitgebracht op =/ng/lang en de trucs die we bezitten zijn geldig voor SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop New Pokemon Snap is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor New Pokemon Snap (SWITCH): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360