Trucs en Spelcodes: Poison Control (ALL VERSIONS / PS4 / SWITCH)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Poison Control voor ALL VERSIONS / PS4 / SWITCH, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Poison Control: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Poison Control. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Van de creatieve geesten die je Penny-Punching Princess en The Princess Guide hebben gebracht, komt een duister humoristisch verhaal over verlossing! Wanneer een mysterieus fenomeen ervoor zorgt dat geesten vast komen te zitten in giftige manifestaties van hun persoonlijke wanhoop, kunnen alleen de hooghartige Poisonette en haar aan geheugenverlies lijdende zielsverwant hen zuiveren. Terwijl ze zich door de verschillende Hells of Belles wagen, zullen ze gevallen zielen tegenkomen die op zoek zijn naar ontsnapping, andere Poison Maidens met hun plannen en verwrongen wezens geboren uit de Poison Mires die hen dreigen tegen te houden! Welke duistere waarheden zullen ze ontdekken over de giftige wereld om hen heen ... en over elkaar? Deze shooter ontmoet actie combineert gameplay met een hoog octaangehalte en een sombere maar verleidelijke kunststijl tot één onvergetelijk avontuur. Gebruik Poisonette's krachten om gebieden van Poison Mires te zuiveren terwijl je vijanden zoals haar soulmate neerschiet. Je kunt je gameplay-ervaring ook aanpassen door te kiezen tussen mannelijke of vrouwelijke soulmates, wapens en upgrades te ontgrendelen met elke wereld die je zuivert, en bepaalde statistieken van je metgezel Poisonette te verhogen door middel van op keuzes gebaseerde dialogen.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ALL VERSIONS / PS4 / SWITCH en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds =/ng/lang. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Poison Control (ALL VERSIONS / PS4 / SWITCH): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Poison Control, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360