Trucs en Spelcodes: Touhou Hyouibana: Antinomy of Common Flowers (ALL VERSIONS / PS4 / SWITCH)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Touhou Hyouibana: Antinomy of Common Flowers (ALL VERSIONS / PS4 / SWITCH). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Touhou Hyouibana: Antinomy of Common Flowers: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Touhou Hyouibana: Antinomy of Common Flowers. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

De magische meisjes van het Touhou-project nemen het op in 2D-gevechten waarbij personages op en neer kunnen ontwijken om aanvallen te ontketenen. De hoofdjager brengt een van zijn drie magische kaarten met speciale effecten in de strijd, terwijl de secundaire jager assisteert en deze indien nodig kan vervangen. Touhou Hyouibana: Antinomy of Common Flowers biedt gebruiksvriendelijke bedieningselementen waarbij een enkele knop in combinatie met een joystickrichting sprints, worpen, barrières en helse aanvallen uitvoert die de naam Touhou waardig zijn. Deze eenvoud logenstraft een diep gevechtssysteem, vol combo's en geavanceerde technieken om onder de knie te krijgen. Leer elk personage en ontrafel het mysterie van het Perfect Possession Incident in Story Mode, met het nieuwste vrij te spelen personage en de moeilijkste moeilijkheidsgraad die beschikbaar is na voltooiing. Stof elke vechter af in Training Mode en test deze vaardigheden in Vs. COM Mode. Dan is het tijd om de wereld te veroveren in lokale head-to-head multiplayer en online games. Touhou-fans kunnen vechten met een duo gekozen uit een lijst van 19 pijlers van de serie, zoals Reimu Hakurei en Kasen Ibaraki, met 19 levels rond Gensokyo om in te vechten.

We hebben materiaal geldig voor ALL VERSIONS / PS4 / SWITCH. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds =/ng/lang, de datum waarop Touhou Hyouibana: Antinomy of Common Flowers werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Touhou Hyouibana: Antinomy of Common Flowers (ALL VERSIONS / PS4 / SWITCH): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Touhou Hyouibana: Antinomy of Common Flowers, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360