Trucs en Spelcodes: Battle Axe (ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE)

Trucs en Codes van Battle Axe voor ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Battle Axe: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Battle Axe verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Battle Axe, geïnspireerd door klassieke avonturengames uit de jaren 80 en 90, is een top-down arcade hack & slash gemaakt door de ervaren pixelkunstenaar Henk Nieborg. Battle Axe biedt hoogwaardige visuals, spelmechanica die natuurgetrouw is en muziek van de legendarische componist van videogamemuziek Manami Matsumae. Retro-gamers verheugen zich! Zolang u en uw volk zich kunnen herinneren, wordt uw vaderland Mercia in de tirannieke greep van 'Etheldred' gehouden; een despotische tovenares die woont in een schijnbaar ondoordringbare toren in de verre ijzige landen in het noorden. Elke zeven jaar stuurt hij zijn legers naar het zuiden om zorgvuldig de inwoners van elke township te selecteren die aan een leven van slavernij zullen worden onderworpen en van wie we niet meer horen. Er wordt een oproep gestuurd naar kampioenen in het hele land om hen te smeken zijn heerschappij te beëindigen. Een elf, een tovenaar en een plunderaar beantwoorden de oproep. Sluit je aan bij deze groep helden op hun zoektocht om het kwaad van de aarde te verslaan en Etheldred voor eens en voor altijd te verslaan!

Dit spel is uitgebracht op =/ng/lang en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Battle Axe is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Battle Axe (ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Battle Axe, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360