Trucs en Spelcodes: Gardenscapes (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Gardenscapes voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Gardenscapes: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Gardenscapes verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Welkom bij Gardenscapes, de eerste hit in de Playrix's Scapes ™ -serie! Probeer het opnieuw Los match-3-puzzels op om een ​​prachtige tuin in zijn oude glorie te herstellen!
Begeef je op een avontuurlijke reis: versla match-3 levels, herstel en versier verschillende delen van de tuin, ontdek de geheimen die het bevat, probeer het opnieuw en geniet van het gezelschap van leuke gamepersonages, waaronder Austin, je butler! wacht je? Probeer het opnieuw Bouw de tuin van je dromen!
De kenmerken van het spel: probeer het opnieuw Probeer het opnieuw * Unieke gameplay - Wissel en match, herstel en versier de tuin en geniet van een gloednieuwe verhaallijn, allemaal op één plek! Opnieuw proberen * Honderden unieke match-3-niveaus Opnieuw proberen Opnieuw proberen * Tientallen gamepersonages waarmee je vrienden kunt maken Probeer het opnieuw * Een lief huisdier dat er altijd is om je op te vrolijken Probeer het opnieuw * Een in-game sociaal netwerk dat u kunt gebruiken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws Probeer het opnieuw * Verschillende delen van de tuin met unieke structuren: kapotte fonteinen, mysterieuze labyrinten en nog veel meer Probeer het opnieuw * Een community die op de eerste plaats komt: word buren met je Facebook-vrienden!

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 12/04/2021, de datum waarop Gardenscapes werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Gardenscapes (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Gardenscapes. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360