Trucs en Spelcodes: Princess Pop - Princess Games (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Princess Pop - Princess Games voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Princess Pop - Princess Games: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Princess Pop - Princess Games verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Princess Pop - Bubble Games is een verslavend puzzelspel met ballen, schattig en populair als een sprookje, met honderden leuke levels en uitdagingen. Van de makers van Frozen pop, Space Cats Pop en Bubble Farmer, we zijn erg trots om ons nieuwste fruitpop-avontuur te presenteren: Princess Pop! Een magisch sprookjesachtig bubbel-puzzelspel, een avontuur in een wereld als geen ander met een twist van sprookjesachtige bubbelavontuurspellen.
Alles is stil in het land Fruitopia, maar op een dag wordt 'Frootie' door magie naar het kleine dorpje Fruitshire geroepen waar een magisch portaal opent en daaruit een onschuldige 'Frooties' tevoorschijn komt die bang is voor zijn leven . Frootie van de popprinses heeft je hulp gevraagd om de tirannieke en kwaadaardige prins 'Doofus' te verslaan en veel van zijn onschuldige bubbelschietvrienden te redden. Om dit te bereiken, moet je ook haar kwaadaardige verzameling klassieke personages verslaan: de Old Crone, de stadsveilingmeester en haar loyale garde - Chivalrous! Princess Pop - Bubble Shooting is geschikt voor alle leeftijden.
Richt, combineer en sla alle ballen kapot in dit ontspannende kleuraanpassingsavontuur. Verover een uitdagend level met krachtige boosts in dit spannende bubbelpop-avontuur en ervaar urenlang matchen, knallen en explosief ballonplezier! Neem het op tegen vrienden en familie en ontdek wie de hoogste score kan halen en 3 sterren kan krijgen in elk level. Kies de juiste bikkleur en maak perfecte foto's om fantastische en verbazingwekkende kettingreacties te ontketenen! Verdien munten terwijl je speelt en gebruik ze om coole boosters te krijgen. Test je strategische vaardigheden!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Princess Pop - Princess Games sinds 13/04/2021, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Princess Pop - Princess Games (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360