Trucs en Spelcodes: Doors: Awakening (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Doors: Awakening voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Doors: Awakening: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Doors: Awakening! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Als je ontwaakt na een ongeluk, zie je een portaal met de schaduw van een kleine jongen die naar je staart. Retry Achtervolg de jongen door een reeks portalen, terwijl hij een brief achterlaat bij elke deur waar je doorheen gaat. Retry De brieven onthullen een mysterieus verhaal en een moeilijke keuze om te maken in de twee afwisselende eindes van het spel!Riprova
FANTASTISCH PUZZEL Probeer het opnieuwRiprova RiprovaVeel plezier met talloze originele puzzels en raadsels in dit goed doordachte ontsnappingsspel!Riprova
PRACHTIGE 3D-GRAFIEK Probeer het opnieuwRiprova RiprovaVerken prachtig handgemaakte levels met animaties, meeslepende sfeer en een unieke kunststijl.Riprova

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 13/04/2021, de datum waarop Doors: Awakening werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Doors: Awakening (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Doors: Awakening. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360