Trucs en Spelcodes: Black Paradox (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Black Paradox voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Black Paradox: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Black Paradox!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Black Paradox is een snelle roguelite shooter. Probeer het opnieuwRiprova RiprovaOntketen een arsenaal aan wapens, upgrades, drones en andere upgrades om golven vijanden te overleven, tegen een achtergrond van levendige pixelkunst en een soundtrack van synthetische golven.Riprova
Reis als de beruchte premiejager Black Paradox de ruimte in en vind ze terug. Versla de gevaarlijkste criminele organisatie in de melkweg: de Hellraisers en hun zeven luitenants.Riprova
Betreed de cockpit, bereid je wapens voor en bereid je voor op de ultieme galactische confrontatie.Riprova

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Black Paradox (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Black Paradox, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360