Trucs en Spelcodes: Horror Hospital 3: Dead Way (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Horror Hospital 3: Dead Way en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Horror Hospital 3: Dead Way: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Horror Hospital 3: Dead Way en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

De derde serie van Horror Hospital gaat verder met paranormale activiteiten. Probeer het opnieuw Verlaten straat midden in de nacht. Probeer het opnieuw Walter en Melissa rijden op hun motor. Probeer het opnieuw Plotseling zien ze de geest recht voor zich en vallen ze. Ze ' heb een ongeluk gehad in een verlaten en onontgonnen stad ...
Het lijkt erop dat alles tegen hen werkt! Probeer het opnieuw en de nachtmerrie begint!Riprova
Walter en Melissa vinden de dossiers in het ziekenhuis en ontsnappen op de motorfiets. Probeer het opnieuw Maar hoe? Probeer het opnieuw De wezens jagen zowel op hun lichaam als op hun ziel.Riprova

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 14/04/2021, de datum waarop Horror Hospital 3: Dead Way werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Horror Hospital 3: Dead Way (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360