Trucs en Spelcodes: Scary Teacher 3D (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Scary Teacher 3D (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Scary Teacher 3D: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Scary Teacher 3D. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Het verhaal gaat over een geniaal meisje en haar slechtste lerares op de middelbare school. Probeer het opnieuw. De enge lerares bedreigde de kinderen, gaf fysieke straffen en martelde soms de kinderen. Probeer het opnieuw. Nu, deze enge lerares is ingetrokken als je buurman en je hebt besloten om geef haar een les die haar bang maakt.Riprova
Wat is de ideale wraak? Probeer het opnieuw Tijd om de 'Griezelige Leraar' bang te maken door verschillende activiteiten uit te voeren en de huisdieren in haar voogdij te bevrijden Opnieuw proberen Je moet missies / taken ongemerkt en binnen de gestelde tijd voltooien.Riprova
Scary Teacher, algemeen bekend als Miss T, het huis bestaat uit 15 kamers en elke kamer heeft een onopgelost mysterie. Opnieuw Je krijgt foto's van de kinderen van de slachtoffers, bedreigde huisdieren, chocoladetaart en chocolaatjes. BASEMENT 'met iets verrassends. Probeer het opnieuwRiprova

Dit spel is uitgebracht op 14/04/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Scary Teacher 3D is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Scary Teacher 3D (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Scary Teacher 3D, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360