Trucs en Spelcodes: Lily City: Costruire metropoli (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Lily City: Costruire metropoli voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Lily City: Costruire metropoli: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Lily City: Costruire metropoli. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Welkom in Lily City! Hier wordt u burgemeester en kunt u uw stad bouwen met respect voor uw hart. Je stad van dromen begint met de Lily City-spellen, waar duizenden unieke gebouwen en decoraties wachten om gepland te worden! Wil jij een gediplomeerde burgemeester worden? Kom en bouw de structuren die je burgers nodig hebben en help ze verschillende problemen op te lossen, zoals branden, transport, fabricage, enz ...
* Naarmate het gebouw groeit, worden er meer functies ontgrendeld! In Lily City kun je veel unieke gebouwen hebben, zoals het waterpark, het magische aquarium, het Romeinse kasteel, evenals het politiebureau, het museum, de brandweerkazerne ... Elk gebouw is niet alleen nieuw en speciaal, maar het heeft ook zijn rol en is onmisbaar in de stad. Door deze gebouwen rationeel te organiseren, te bouwen en te verbeteren, zal je stad blijven evolueren en uiteindelijk een prachtige metropool worden, en je vrienden zullen je aanmoedigen!
* Een verscheidenheid aan productielijnen maakt uw stad aantrekkelijker! Je kunt zelf groenten en fruit verbouwen en op de stadsboerderij oogsten, om er snoep of jam van te maken. U kunt ook materialen zoals kledingonderdelen produceren, die een sterk gevoel van voldoening zullen hebben. Houd ze goed en op een dag kunnen ze een geweldige bijdrage leveren aan het bouwen van jouw stad! Er zijn niet alleen agrarische industriële ontwikkeling, maar ook havens voor buitenlandse handel in de stad. Als je het goed doet, word je zeker een stadsmagnaat!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 14/04/2021. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Lily City: Costruire metropoli (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Lily City: Costruire metropoli, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360