Trucs en Spelcodes: Alive 2 Survive: Tales from the Zombie Apocalypse (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Alive 2 Survive: Tales from the Zombie Apocalypse voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Alive 2 Survive: Tales from the Zombie Apocalypse: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Alive 2 Survive: Tales from the Zombie Apocalypse. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Alive 2 Survive: Tales from the Zombie Apocalypse, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

De zombie-apocalyps is begonnen! Probeer het opnieuw Keuzes zijn belangrijk tijdens je beslissingen over leven of dood om je gezelschap zo lang mogelijk in leven te houden.Riprova
DAGELIJKSE BESLISSINGEN Probeer het opnieuwRiprova RiprovaProbeer het opnieuw Veeg elke dag naar links of rechts om belangrijke beslissingen te nemen voor je gezelschap terwijl je probeert de balans te vinden tussen rivaliserende facties en beperkte middelen. Horde zombies.Riprova
KIES UW BESTEMMING Probeer het opnieuwRiprova RiprovaBen jij een meedogenloze koelbloedige moordenaar die er alles aan doet om je gezelschap in leven te houden? Probeer het opnieuw Zet het behoud van de beschaving en je manier van leven op het leven van individuen? In deze door zombies geteisterde wereld? Probeer het opnieuw Maak de keuzes die bepalend zijn je lot en leef het post-apocalyptische leven waarvan je altijd al hebt gedroomd.Riprova

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 14/04/2021. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Alive 2 Survive: Tales from the Zombie Apocalypse (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360