Trucs en Spelcodes: Petrichor: Time Attack! (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Petrichor: Time Attack! voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Petrichor: Time Attack!: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Petrichor: Time Attack!. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Petrichor is een overlevingsschietspel voor cyberpunk dat zich afspeelt in Neo-Kowloon City.Probeer het opnieuw Volg de reis van de leden van het Saito Initiative en probeer de oorzaak van de technologische infectie te achterhalen.Riprova
Versla je hoogste score en vecht tegen hordes Blighted terwijl je je tijd houdt!Riprova
+ Volledig offline shooter! Probeer het opnieuwRiprova RiprovaProbeer het opnieuw + Gamepad-ondersteuning Probeer het opnieuwRiprova RiprovaProbeer het opnieuw + Intuïtieve touchscreen-bediening!Riprova RiprovaProbeer het opnieuw + Third Person ShooterRiprova RiprovaProbeer het opnieuw + Game-ervaring van consolekwaliteit!Riprova RiprovaProbeer het opnieuw + Originele cyberpunk-hiphop-soundtrack!Riprova RiprovaProbeer het opnieuw + Geen advertenties of microtransacties. Probeer het opnieuwRiprova

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 15/04/2021. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Petrichor: Time Attack! (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360