Trucs en Spelcodes: Ricerca di diamanti: senza fretta! (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Ricerca di diamanti: senza fretta! en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Ricerca di diamanti: senza fretta!: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Ricerca di diamanti: senza fretta!. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

​Kijk uit! Het meest populaire en verslavende avonturenspel is nu verkrijgbaar in de winkel!
In Diamond Quest: Don't Rush! ben je een onverschrokken ontdekkingsreiziger die je de oerwouden van de Angkor Wat-tempel, de kerkers van het kasteel van en de ijzige grotten van Tibet in duwt. Je missie is om een ​​reeks edelstenen te verzamelen voordat je naar een uitgang gaat die naar de volgende kamer leidt. In je avontuur moet je de bladeren afsnijden, de spinnenwebben breken om de kostbare juwelen te vinden. De zwaartekracht grijpt gevaarlijk uitgebalanceerde rotsblokken en slaat ze neer om elk langzaam bewegend wezen, inclusief jezelf, te vernietigen. Aan het einde van elke kaart moet je een baasmonster verslaan om naar de volgende locatie te ontsnappen. ⭐⭐⭐Functies⭐⭐⭐ ​Fantastische beelden: verbluffende HD-graphics en prachtige soundtracks. ​Spannende gameplay: tonnen verschillende obstakels en vallen om te omzeilen: slangen ????, schildpadden ????, bommen ????, apen ???? ... Sommige waar je in het water moet duiken ??​om uw zoekopdracht te voltooien. ​Checkpoint: spawn je auto op elk moment opnieuw bij het meest recente checkpoint. ​Big Boss: zo groot en zo moeilijk te verslaan. Wees voorzichtig met je leven. ​Mystic Tools: gebruik Mystic Hammer om door zwakke muren te breken, Mystic Hook om dingen te slepen en Freeze Hammer om dingen te bevriezen. ​Puzzeluitdaging: daag je brein uit en bewijs je intelligentie met honderden puzzels om op te lossen.
❗ Haast je niet! Anders kom je vast te zitten❗

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Ricerca di diamanti: senza fretta! (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Ricerca di diamanti: senza fretta!, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360