Trucs en Spelcodes: Hustle Castle: Castello Magico medievale (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Hustle Castle: Castello Magico medievale (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Hustle Castle: Castello Magico medievale: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Hustle Castle: Castello Magico medievale verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Word de heer en meester van een echt middeleeuws kasteel! Spelers, maak je klaar - middeleeuwse fantasy-RPG begint nu! Accepteer nieuwe dorpelingen, wijs ze toe aan hun taken en upgrade je RPG-koninkrijk!
Ga op een spannend RPG-avontuur - hier zijn enkele van de kansen die je krijgt in de RPG:
- Duik in de verhaalgebaseerde RPG-campagne! Vecht tegen orks, reuzen, skeletten en zelfs draken in honderden missies! Vecht tegen magie, koud staal en sluwe RPG-strategie! - Bouw je kasteel! Bouw nieuwe kamers voor je bolwerk en upgrade bestaande kamers. Je hebt alles wat je nodig hebt om een ​​droomkasteel te bouwen! Begin nu met het bouwen van de kasteelbasis! - Train je dorpelingen! Elk van je dorpelingen kan nieuwe vaardigheden leren en alle uitrusting dragen. Veel plezier met de Middeleeuwse Fantasie RPG, train geweldige krijgers en schriftgeleerden ... en ruil ze dan met elkaar! - Coöp: speel met een vriend of een informele speler en ga op zoek naar schatten in mysterieuze kerkers - Geniet van multiplayer in mobiele games. Word middeleeuws! Verbrand en plunder het koninkrijk van iemand die je niet mag ... En je mag niet iedereen, toch?

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Hustle Castle: Castello Magico medievale sinds 15/04/2021, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Hustle Castle: Castello Magico medievale (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Hustle Castle: Castello Magico medievale, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360