Trucs en Spelcodes: Sentence (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Sentence (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Sentence: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Sentence!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Interactief verhaal en ARG-onderzoeksspel van de makers van moorddadige suspense-games I Am Innocent en de serie seriemoordenaarscriminaliteit Who is the Killer
Het provinciestadje is geschokt door de brute moord op Ted Barnes. Alle troepen worden betrokken bij het onderzoek naar de misdaad en gaan op zoek naar de seriemoordenaar. Voormalig politieagent Henry Thompson werd gearresteerd na een kort onderzoek op de plaats delict. Maar is hij de echte moordenaar? De seriemoordenaar speelt nog steeds zijn seriemoordspel! Onderzoek de realistische geschiedenis van misdaad en beantwoord de hoofdvraag van het detectiveverhaal van het detectivespel: wie is de moordenaar?
???? Detective! Verbergde hij het lichaam in Nobodies 'seriemoordenaarsgames? Heb je de interactieve tekstgames van Duskwood overleefd? Geslaagd in Simulacra-onderzoeksspellen? Probeer vervolgens moord te onderzoeken en het hoofd te bieden aan nieuwe, realistische moorden in moordspellen: detectiveroman met speciale interactieve tekstgames en verhalen over moordpartijen! Vind de moordenaar of hij zal je zeker vinden in deze sms-thriller!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 15/04/2021. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sentence (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Sentence. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360