Trucs en Spelcodes: Piano Tiles Soy Luna Girls (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Piano Tiles Soy Luna Girls (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Piano Tiles Soy Luna Girls: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Piano Tiles Soy Luna Girls. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Piano Tiles Soy Luna Girls, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Soy Luna Girls Piano Tiles 2 is een beat-pianomuziekspel voor alle marshmello-fans. Probeer dit spel opnieuw, je kunt je vinger een uitdaging geven om de zwarte tegels in het spel aan te raken en het lied van de muziek te volgen. Probeer het opnieuw Veel keuzes zingen de muziek van Soy Luna Girls voor het spel. Probeer het alleen, elke dag, flay, vrienden, beweging, ritueel, jij en ik en nog veel meer. Hoe te spelen: probeer het opnieuw Probeer het opnieuw. Raak de zwarte tegels aan Probeer het opnieuw. Raak de blauwe tegels aan en houd ze vast Probeer het opnieuw. Tik snel op de dubbele zwarte tegels, maar niet tegelijkertijd Probeer het opnieuw Tik herhaaldelijk op de grote zwarte tegel totdat het nummer erop nul is.
Disclaimer: probeer het opnieuw Probeer het onofficiële spel van het handelsmerk van Soy Luna Girls opnieuw, dit spel bevat alleen piano-instrumenten van de openbare website.
Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw. Update: probeer het opnieuw Opnieuw proberen - Fix bugs Opnieuw proberen Opnieuw proberen - Nieuwe interface opnieuw proberen

Dit spel is uitgebracht op 15/04/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Piano Tiles Soy Luna Girls is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Piano Tiles Soy Luna Girls (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Piano Tiles Soy Luna Girls, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360