Trucs en Spelcodes: Hello Ice Scream Scary Neighbor - Horror Game (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Hello Ice Scream Scary Neighbor - Horror Game voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Hello Ice Scream Scary Neighbor - Horror Game: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Hello Ice Scream Scary Neighbor - Horror Game. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Gloednieuw horrorspel met horror-ijsverkoper in dit enge spel en ijscowagenspel van het enge ijsbuurspel. In dit horroravontuur is de ijsverkoper uit 3D-ijsspel naar de buurt gekomen om de ijsschreeuw te verkopen. Hij heeft je vriend ontvoerd in de naburige stad van je horrorspelstad en buurman Charlie. De horror-ijs-schreeuwverkoper, je beste vriend die een soort van superkracht gebruikt in dit horror-avonturenspel & amp; bracht hem ergens in zijn ijspick-up. Plots ontbreekt je vriend en erger in dit horrorspel. En als er meer kinderen zoals hij waren, dan ontvoert de verkoopclown van de horrorijskreet je beste vriend in een busje. Dit griezelige spel, horrorspel en enge spel is een angstaanjagende ijsverkoper in deze enge ijsbuurman, de naam van het spel is john & amp; John schijnt erg aardig te zijn voor kinderen en verkoopt ijs. Hij heeft een boosaardig plan in zijn hoofd om de buurt van de kinderen te ontvoeren en jij moet erachter komen waar hij is. Dit is een zeer interessant spel, een avonturenspel en een horror-ijsschreeuwspel, een stadshorrorspel. Alles wat je weet brengt ze naar de ijswagen, ontvoert ze en gaat naar zijn kantoor, maar je weet niet waar ze heen gaan en hoe je je beste vriend kunt vinden in dit beste horrorspel.
Dus nu is het jouw missie om je te verstoppen in zijn busje en vanuit zijn kantoor te rijden en belangrijke uitrusting te vinden om je vriend te redden en het mysterie van deze kwaadaardige schurk van dit enge ijsburen-spel op te lossen. Je reist door verschillende scenario's en vindt verschillende dingen zoals identiteitsbewijs, sleutels, benzine en vele andere missie-activiteiten & amp; Los de nodige puzzels op van deze hallo-ijsverkoper en slecht 3D-ijsspookspel. Onthoud dat de verkoper van clownijs slim is en gemakkelijk naar je keek, dus je verstopt je voor hem & amp; het zal je vangen, dan zal de missie mislukken en zal je vriend verliezen.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 16/04/2021, de datum waarop Hello Ice Scream Scary Neighbor - Horror Game werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Hello Ice Scream Scary Neighbor - Horror Game (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Hello Ice Scream Scary Neighbor - Horror Game op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360