Trucs en Spelcodes: Dr. Dino - Giochi Dinosaur Doctor per bambini (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Dr. Dino - Giochi Dinosaur Doctor per bambini op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Dr. Dino - Giochi Dinosaur Doctor per bambini: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Dr. Dino - Giochi Dinosaur Doctor per bambini. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Zorg voor 8 verschillende dinosaurussen en help ze ze te genezen. 2. 36 verschillende ziekenhuisscènes! 30 puzzels en spelletjes! 3. Leuke animaties en Dino-stickers als beloning! 4. Fantastische fysica-spellen! 5. Begrijp de structuur van het lichaam! Speel met dokter Dino, wees een dokter! Kinderen kunnen doen: tanden vullen, gezichtsvermogen en kleurenblind controleren, injectie, röntgenfoto's en gebroken botten, controleren, enz. Het omvat 8 afdelingen: Trauma & amp; Spoedeisende hulp, orthopedie, tandheelkunde, oogheelkunde, otolaryngologie, gastro-enterologie, medisch onderzoek en afdeling. Elke afdeling bevat verschillende leuke puzzels en minigames. Er zijn 28 puzzels en een aanbod van minispellen naar keuze.
Binnen dit spel kun je het volgende doen: Verwijs uw patiënten naar de tandarts om hun gebroken tanden te poetsen en te repareren. Patiënten diagnosticeren om hen te genezen van vreemde ziekten. Doe een oogonderzoek om het gezichtsvermogen van kinderen te verbeteren. Gebruik een microscoop om wat laboratoriumtests uit te voeren en virussen te verwijderen. Gebruik de röntgenmachine om de botten te scannen. Bestuur een ambulance en geef eerste hulp aan patiënten. Behandel een oorontsteking en doe een gehoortest in de Xylophone-minigame.
Kenmerken: • Verbluffende HD-graphics van hoge kwaliteit • intuïtieve en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface • eindeloze gameplay met talloze combinaties • veel verschillende patiënten in verschillende kleding • biedt 7 unieke medische praktijken: tandheelkundige zorg, zichtcontrole, huiduitslagbehandeling, laboratoriumtesten en röntgenfoto's, headset, ambulanceauto met eerste hulp (SEH-arts) • Bevat 7 thematische minigames • tonnen gekleurde pleisters, verband, beugels, glazen en siroopsmaken • Leer interessante feiten over deze geweldige wezens • Verras dinosaurussen met verrassingsgeschenken Geef de dinosauriërs hun favoriete lekkernijen • Speel leuke educatieve spellen • Geniet van de kleurrijke afbeeldingen en animaties • Gebruik eenvoudige en kindvriendelijke bedieningselementen • Offline spelen

Dit spel is uitgebracht op 16/04/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Dr. Dino - Giochi Dinosaur Doctor per bambini is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dr. Dino - Giochi Dinosaur Doctor per bambini (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360