Trucs en Spelcodes: The Survival Hunter Games 2 (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel The Survival Hunter Games 2 voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

The Survival Hunter Games 2: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor The Survival Hunter Games 2.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

De game zit boordevol geweldige functies! Probeer het opnieuw Onze nieuwe game-interface is extreem eenvoudig te gebruiken en beschikt over eenvoudig te spelen touchscreen-bediening waarmee je zonder moeite kunt rennen, springen, sprinten, herladen, richten, schieten en meer! > Het nieuwe menuscherm bevat de niveauselectie van de kaartstijl en het instellingenscherm. Opnieuw proberen Krijg gedetailleerde spelinformatie tussen kaarten tijdens het laden met hintschermen en start elk spel met instructies in missiestijl! Start je eerste niveau, je kunt een korte video-aankondiging bekijken een upgrade. Opnieuw proberen Je kunt ervoor kiezen om niet te kijken, maar je verliest het voordeel. Opnieuw proberen
Zodra het spel begint, telt de timer af. Als je het level snel genoeg haalt, verdien je een permanent wapen, dat kan in alle andere niveaus worden gebruikt! waar de tijd was, kun je nog steeds doorgaan in het spel, alleen zonder het permanente wapen

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op The Survival Hunter Games 2 sinds 16/04/2021, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Survival Hunter Games 2 (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor The Survival Hunter Games 2, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360