Trucs en Spelcodes: Space Shooter: Galaxy Attack (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Space Shooter: Galaxy Attack voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Space Shooter: Galaxy Attack: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Space Shooter: Galaxy Attack. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Hallo kapiteins, probeer het alstublieft opnieuw RetrySays Mini-game keert terug met een nieuw mini-woordspel! RetryNieuw baasevenement en leaderboard voor 3 weken ~~~! Retry Blijf op de hoogte! Probeer het opnieuw ????????????
- Kapitein! Probeer het opnieuw We zijn in gevaar! Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw - we hebben je hulp nodig! Probeer het opnieuw Ons melkwegstelsel wordt aangevallen door een buitenaardse schutter ???????????? Probeer het opnieuw- De buitenaardse indringers hebben ons team verslagen, alle galactica vernietigd! Probeer het opnieuw Het ruimteteam wacht op je bevel! Probeer het opnieuw Geef het bevel over het schip om de melkweg en de omliggende asteroïden te beschermen. Probeer het opnieuw - Spring op het schip!
Als je een grote fan bent van arcade-schietspellen zoals Galaxia, Galaxian en Galactica met nieuwe moderne gevechten en vrijheid wilt brengen in Galaxy-games, dan is Space shooter: Galaxy Attack de perfecte game voor jou. Free space game-genre , oud spel met nieuwe context, Space shooter: Galaxy-aanval zet je in vuur en vlam met schieten in oneindige ruimte. Opnieuw proberen Je zult veel kwaadaardige vijanden en vele aanvallende bazen tegenkomen in galactische oorlogen. alien shooter?

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Space Shooter: Galaxy Attack (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Space Shooter: Galaxy Attack op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360