Trucs en Spelcodes: Operatore 112 (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Operatore 112 (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Operatore 112: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Operatore 112 en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Brandweerman, politieagent of ambulancechauffeur. Het is jouw taak om de juiste eenheden te sturen. Ervaar de sensatie van een alarmcentrale binnen handbereik! Creëer uw eigen rangeerstation en kies met behulp van real-life kaarten waar brandweer- en politiebureaus zich over de hele wereld bevinden. Wilt u het noodsysteem van uw stad opnieuw creëren? Of bouw je liever een enorme brandweerkazerne bovenop Madison Square Garden? De keuze is aan jou!
Je begint eerst met een brandweerkazerne en een motor type 1 of 2. Daarna kun je je noodsysteem uitbreiden zoals je wilt. Voeg andere gespecialiseerde voertuigen toe, zoals HazMat, Heavy Rescue Vehicles, MCV (Mobile Command Vehicle) of bouw je eigen politiemacht met SWAT- en K9-eenheden - of beide en voer alle noodoproepen uit!
De game kan uitgebreid worden aangepast, zodat alle stations en voertuigen een naam kunnen krijgen. En aangezien voor sommige gespecialiseerde voertuigen geschoold personeel nodig is, kunnen trainingen worden georganiseerd en specialisten worden toegewezen aan specifieke voertuigen. Gevorderde spelers kunnen helikopters (HEMS) gebruiken om snel de meest urgente noodgevallen te bereiken!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 16/04/2021. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Operatore 112 (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Operatore 112, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360