Trucs en Spelcodes: ReDraw! (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van ReDraw! voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

ReDraw!: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van ReDraw!. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Opnieuw tekenen! Opnieuw proberen is een verslavende combinatie van geheugen- en tekengames. Opnieuw proberen Ook een geweldig hulpmiddel om de fijne motoriek te verbeteren. Opnieuw proberenLeer hoe je geometrieën, letters en cijfers kunt vormen.
* Belangrijke mededeling: klanten die levelpakketten hebben gekocht, nemen contact met ons op, omdat vanwege de nieuwe strategie voor het genereren van inkomsten alle levelpakketten gratis kunnen worden gespeeld, een betaalde professionele versie die advertenties elimineert.
Gameplay: probeer het opnieuw Jouw taak is om de afbeelding te kopiëren die wordt weergegeven door met je vinger te tekenen, maar met een draai: de originele afbeelding verdwijnt wanneer je op het scherm tikt of na een paar seconden. Probeer het opnieuw Er zijn meer dan 140 niveaus om te spelen, maar verwacht dat er meer zullen komen in toekomstige updates

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 16/04/2021, de datum waarop ReDraw! werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor ReDraw! (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor ReDraw! in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360