Trucs en Spelcodes: Puzzles & Conquest (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Puzzles & Conquest voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Puzzles & Conquest: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Puzzles & Conquest! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Het voormalige glorieuze Saurland is aangevallen door het leger van de ondoden. De duisternis en de vlammen volgen hun weg van bloedbad; hun schrikbewind verslond alle hoop. De doden zijn weer tot leven gewekt en het gruwelijke legioen breidt zich uit. Het hele continent staat op de rand van vernietiging. Mensen, elfen, dwergen en alle andere rassen hebben hun verschillen opzij gezet om een ​​alliantie te vormen voor hun overleving. Ze wachten echter op een buitengewone leider om de leiding te nemen over het kwaadaardige leger. Leid ze met je bekwame handen en je strategische geest!
EIGENSCHAPPEN: - WEDSTRIJD-3 GEVECHT Een mix van puzzels en strategische gameplay! Versla formidabele vijanden met match-3 combo's en heldenvaardigheden! - LEGENDARISCHE HELDEN Rekruteer helden uit verschillende mythologieën om je te helpen het continent te veroveren! - WERELD ONBEPERKT Verken het uitgestrekte continent vol kostbare bronnen, prachtige schatten en gevaarlijke monsters. - ALLIANTIE-INTERACTIES Sluit je aan bij bondgenoten uit alle hoeken van de wereld en begin aan een reis van glorie en roem. - GLOBALE SHOWDOWN Daag spelers van over de hele wereld uit en bewijs je kracht in cross-server competities.
Volg de puzzels & amp; Verover de fanpagina en blijf op de hoogte van de laatste evenementen. https://www.facebook.com/PnC.37Games/

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Puzzles & Conquest (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Puzzles & Conquest, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360