Trucs en Spelcodes: Ocean Survival For Stranded Deep (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Ocean Survival For Stranded Deep (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Ocean Survival For Stranded Deep: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Ocean Survival For Stranded Deep en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Ocean Survival For Stranded Deep - is een simulatiespel met een survival setting. Retry Je reis begint in de Open Ocean op een boot Retry De haai stopte bijna met overleven ... Maar toen werd je wakker op het eiland.
De oceaan is niet zo gevaarlijk als je op het eiland bent. Probeer het opnieuw Maar het eiland is ook geen veilige plek. Probeer het opnieuw. Duik in de diepten van de onderwateroceaan om geheimen te onthullen of voedsel te verzamelen uit de diepten van het eiland. nieuw thuis en word een koning van het eiland. Probeer het opnieuw. Het is aan jou om een ​​slaaf te worden op een vlot of een koning van het vak! Probeer het opnieuwOntdek de geheimen van de beroemde Bermudadriehoek: het overleven is begonnen! Belangrijkste kenmerken van Ocean Survival For Stranded Deep Probeer het opnieuw Try Again - Het vervolg op de oorspronkelijke overleving van het eiland 'Lost Survival: Stranded Deep of Bermuda'; probeer het opnieuw Probeer het opnieuw - Nieuwe soorten knutselitems, van eenvoudig (zoals rekwisieten) tot composieten (zoals tweede verdieping, dak); probeer het opnieuw Opnieuw proberen - Tientallen wapens en bepantsering - maak alleen wat je nodig hebt; probeer het opnieuw Retry - Eilandwezens en vijanden; probeer het opnieuw Probeer het opnieuw - Cycli die dag en nacht veranderen en ander gedrag

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Ocean Survival For Stranded Deep (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Ocean Survival For Stranded Deep, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360