Trucs en Spelcodes: Autolavaggio. (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Autolavaggio. op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Autolavaggio.: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Autolavaggio.. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Alle kinderen, jongens en meisjes, zijn dol op carwash-spellen. Ze zijn tenslotte een integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Sommigen houden van rennen, sommigen houden van autoservice en reparaties. We raden aan dat uw kinderen naar onze garage gaan, een auto uitkiezen die ze verkiezen en deze wassen. We presenteren onder uw aandacht een nieuw spel uit de reeks educatieve spellen voor kinderen - Carwash. En hier zijn we onderweg. De wasstraat is ver genoeg weg en de auto wordt vies als je door plassen en gebladerte rijdt. Maar het is prima. Onze carwash is tenslotte uitgerust met alles wat u nodig heeft om uw auto schoon te maken. Gebruik wasmiddel, water en een doek om het vuil weg te spoelen en veeg, droog en poets het lichaam van je kleine assistent om het te laten glanzen. Je hebt alles wat je nodig hebt om je auto te wassen, schoon te maken, te lakken, te poetsen en af ​​te stemmen. De auto is gewassen en glanzend. Dit is het moment om de auto te schilderen! Kies je favoriete kleur en zeg. En wees voorzichtig. Mis niets. Vergeet niet om de velgen te vervangen door nieuwe met een geschiktere kleur en plak er een mooie sticker op. U wilt tenslotte niet dat uw auto de mooiste en meest unieke van de andere is? Maak uw auto aantrekkelijker en benadruk uw identiteit ..
Bezoek onze website: http://yovogames.com Twitter: https://twitter.com/YOVOstudio Facebook: https://facebook.com/yovogames

Dit spel is uitgebracht op 17/04/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Autolavaggio. is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Autolavaggio. (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Autolavaggio., zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360