Trucs en Spelcodes: spaventoso spaventoso insegnante malvagio 3D (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan spaventoso spaventoso insegnante malvagio 3D voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

spaventoso spaventoso insegnante malvagio 3D: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van spaventoso spaventoso insegnante malvagio 3D! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Welkom bij de populairste versie van spookachtige games & amp; enge leraar spellen. wat is je ergste nachtmerrie? ga naar school & amp; het vinden van je nieuwe enge leraar is erg wreed & amp; eng die jongens op de meest gemeen mogelijke manier straft. begroet enge leraar in enge spellen & amp; enge leraar spellen. je hebt er genoeg van, nu heb je besloten om een ​​enge leraar een lesje te leren & amp; laat haar haar eigen medicijn proeven, dat natuurlijk bitter is. De boze leraar is je nieuwe griezelige buurvrouw terwijl je lesgeeft in de school bij je huis, dus je kunt maar beter naar de school gaan waar de enge leraar rondhangt op het schoolplein, haar op de verschillende manieren voor de gek houden in de geavanceerde niveaus van spookachtige spellen. ga naar de les & amp; zet je tas in de klas, ga nu naar het kantoor van de directeur, steel een gewone speld, ga terug naar de klas, leg hem op zijn stoel in dit fantastische enge spel. Pas echter op voor de enge 3D-leraar, want we hebben de kwaadaardige leraar erg slim gemaakt met behulp van geavanceerde kunstmatige intelligentie. dus je kunt maar beter voorzichtig zijn of je wordt zijn volgende slachtoffer. want als hij je betrapt, zul je eindigen als het kind uit je nachtmerrie dat ondersteboven in zijn klas hangt in enge lerarenspellen.
Je hebt misschien veel andere enge leraarspellen gespeeld, dus zeg hallo tegen de griezelige leraar in de griezelige lerarengames die je de kans geven om een ​​slechte leraar op de meest verbazingwekkende manieren voor de gek te houden, maar je kunt hem maar beter niet pikken van de enge leraar in enge spellen 2019, want als je betrapt wordt, zal hij je zeker op de meest wrede manier straffen. Veel plezier met je nieuwe enge buurman op verschillende manieren, vind nieuwe dingen in elk level om haar te plagen & amp; veel plezier met de enge leraar.
Gameplay: Het beste van enge lerarenspellen is hier, je bent net wakker geworden uit een nachtmerrie waarin de enge leraar je wreed straft in de klas. Het is dus het beste om op te staan ​​en je aan te kleden, te ontbijten en naar school te gaan & amp; denk aan de trucs van enge strategiespellen, op school zul je een enge leraar vinden die bekend staat onder de naam van enge en enge leraar die op je wacht op het schoolplein. leer enge oude oma een lesje in deze spookachtige middelbare schoolgames.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor spaventoso spaventoso insegnante malvagio 3D (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor spaventoso spaventoso insegnante malvagio 3D. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360