Trucs en Spelcodes: Pew Pew Planet (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Pew Pew Planet en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Pew Pew Planet: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Pew Pew Planet! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Roep alle dappere ruimtekapiteins aan! Vuur je Guardian-kanonnen aan en schiet die vervelende Minions weg!Riprova
Gebruik je dodelijke nauwkeurigheid om de Minions neer te schieten die rond de planeet cirkelen! Pas op dat je de planeet en de bommen niet raakt! Hoe hoger je level, hoe meer Minions je moet elimineren! Haal een hoge score om meer Allstars te ontvangen!Riprova
Ontdek meer dan 30 unieke Guardians! Rekruteer nieuwe Guardians met Allstars! Raak een speciale buit om jezelf te upgraden! Schiet speciale kogels zoals stuiterende boemerangs en krachtige laserstralen! Ga naar de hyper-snelvuurmodus door je Pew Pew Bar op te laden!Riprova

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 18/04/2021. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Pew Pew Planet (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Pew Pew Planet, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360