Trucs en Spelcodes: Polygrams - Tangram Puzzle Games (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Polygrams - Tangram Puzzle Games voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Polygrams - Tangram Puzzle Games: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Polygrams - Tangram Puzzle Games! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Polygrams is een logisch puzzelspel dat klassieke houten tangrampuzzels naar een hoger niveau tilt - ben jij klaar voor de meest ontspannende puzzelspellen van 2020? Schuif en verbind de stukken op het bord zonder ze te overlappen en maak kleurrijke vormen. Het voltooien van een puzzel kan ontspannend zijn, maar het kan ook de tandwielen in je hoofd doen draaien, waardoor het een verslavende tijdmoordenaar wordt voor zowel kinderen als volwassenen!
Tangram en amp; Blocks bevat tonnen pakketten met verschillende niveaus die variëren in stijl en kleuren. Kies uit vierkante planken, muren, klassieke tangramstukken of andere speciale vormen zoals driehoeken, zeshoeken en meer. Het kan zijn na een lange dag van ontspanning of gewoon jezelf uitdagen, het is gewoon bevredigend om de stukjes op het bord te passen - een breinbrekende logische puzzel waar je alleen maar van kunt houden! Kenmerken ☆ De meest ontspannende puzzelspellen van 2020 ☆ One Touch Gameplay - Ontworpen om met één hand te spelen ☆ Meer dan 2500 tangram-niveaus om de hersenen te verscherpen ☆ Beginners- en masterniveaus ☆ Kleurrijk en minimalistisch ontwerp ☆ Geen Wi-Fi-spel: geen internetverbinding vereist ☆ Gratis inhoudsupdates

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Polygrams - Tangram Puzzle Games sinds 18/04/2021, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Polygrams - Tangram Puzzle Games (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Polygrams - Tangram Puzzle Games, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360