Trucs en Spelcodes: Ball Paint (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Ball Paint op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Ball Paint: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Ball Paint. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Ball Paint is een verslavend nieuw 3D-spel, met tonnen levels, zen-gameplay en betoverende kleuren!Riprova
Hoe te spelen:Riprova Riprova- Veeg over het scherm om de richthoek aan te passen;Riprova Riprova- Gooi de gekleurde bal op de figuur om deze te schilderen;Riprova Riprova- Probeer alles in één kleur te schilderen!Riprova
Kenmerken:Riprova Riprova- Oneindige niveaus, met nieuwe kleuren en geometrische figuren;Riprova Riprova- Bevredigende en zen-gameplay;Riprova Riprova- Gemakkelijk te verzamelen;Riprova

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Ball Paint sinds 18/04/2021, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Ball Paint (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360