Trucs en Spelcodes: Fashion Star Fai da te - Gioco di moda creativa (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Fashion Star Fai da te - Gioco di moda creativa voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Fashion Star Fai da te - Gioco di moda creativa: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Fashion Star Fai da te - Gioco di moda creativa en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Beweeg over, doe-het-zelf meisjes! Er is een nieuwe koningin van doe-het-zelf-stylisten in de stad - ja, dat klopt - JIJ !!! Fleur je garderobe op met coole DIY-modeontwerpprojecten! Kleed je vernieuwde outfits aan en laat je DIY-stylist-talent zien op je videokanaal voor modeontwerp - krijg een enorme schare fans! Je staat op het punt de wereld weg te vagen met al je fantastisch stijlvolle DIY-modeontwerpvaardigheden en creatief te worden met superleuke DIY-aankleedprojecten. Gebruik je fantasie en verander je gewone kleding in OMG om voor te sterven voor stijlvolle DIY-outfits! Heb je een saaie oude blouse? Vorm het opnieuw, style het, versier het en maak er een nieuwe trendy tanktop van! Neem selfies met je nieuwe trendy kleding, outfits en modecreaties en doe mee aan selfiewedstrijden! Beheer je eigen designerkanaal en plaats video's van je doe-het-zelfoutfits. Accepteer kledingverzoeken van je volgers.
Kenmerken: & gt; Voltooi geweldige doe-het-zelf kledingprojecten om je aan te kleden - verander je saaie oude kleren in geweldige nieuwe outfits! & gt; Knip patronen uit, naai decoraties en voeg kleuraccenten toe aan je modeontwerpen! & gt; Beheer je eigen videokanaal van doe-het-zelf-modeontwerper-verkleedpartijen. Upload video's van je creaties en krijg volgers. & gt; Wees voorbereid op het ontvangen van specifieke verzoeken van je fans - als ze je nieuwe modevideo's leuk vinden, zul je meer likes krijgen. Als ze dat niet doen ... verlies je de likes. Zorg er dus voor dat je het goed doet! & gt; Maak stijlvolle selfies met je DIY-ontwerpermeesterwerken en doe mee aan selfiewedstrijden tegen andere doe-het-zelvers! & gt; Gebruik je camera om foto's te maken en voeg de afbeeldingen vervolgens toe aan je DIY-creaties voor modeontwerp. Wil je je kat laten zien op je doe-het-zelfoutfit? Of om samen met jou en je beste vriend een best friend shirt te maken? De mogelijkheden zijn eindeloos! & gt; Krijg een geweldige make-over om er mooier uit te zien in je doe-het-zelf-kleding!

Fashion Star Fai da te - Gioco di moda creativa is gepubliceerd op 18/04/2021 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Fashion Star Fai da te - Gioco di moda creativa (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Fashion Star Fai da te - Gioco di moda creativa. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360