Trucs en Spelcodes: Star Diffusion (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Star Diffusion (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Star Diffusion: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Star Diffusion. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

《Star Diffusion》 is een horror-shooter van bovenaf. Reynold, de Galactic Patrol keert terug naar Xeno Planet na een routinetaak. Hij ontdekt dat alles is veranderd op de kunstmatige planeet. Inwoners zijn verdwenen en overal vreemde wezens. Ontsnap uit deze gevaarlijke plek is geen optie, Reynold moet zijn vermiste dochter gaan zoeken.Riprova
〈Spelfuncties〉Riprova Riprova.Rijk verhaalRiprova RiprovaVerken de besmette planeet, vind de vermiste dochter en besef de waarheid over de vernietiging van de planeet.Riprova
.Donkere horrorsfeerRiprova RiprovaGa voorzichtig vooruit in de donkere zone, kijk uit voor de aanval van donker geïnfecteerde wezens.Riprova

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Star Diffusion sinds 18/04/2021, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Star Diffusion (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Star Diffusion, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360