Trucs en Spelcodes: Tiny Battle (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Tiny Battle (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Tiny Battle: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Tiny Battle. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Tiny Battle is een leuk en verslavend spel waarin je je schat met je troepen moet verdedigen.
Combineer je zwakke eenheden tot één supereenheid!Riprova
▶ HOE TE SPELENRiprova Riprova- Tik op de winkelknop om soldaten voor je kasteel te kopen.Riprova Riprova- Tik en sleep om een ​​eenheid soldaten te verplaatsen waar u maar wilt. Wees strategisch over het type soldaat dat u wilt gebruiken.Riprova Riprova- Druk op Fight om een ​​golf te startenRiprova Riprova- Voltooi een level door alle vijanden te verslaan en laat niemand je schatkist aanraken.Riprova

Dit spel is uitgebracht op 18/04/2021 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Tiny Battle is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Tiny Battle (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Tiny Battle. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360