Trucs en Spelcodes: Pinball Mania: Classic ball & flipper arcade games (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Pinball Mania: Classic ball & flipper arcade games (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Pinball Mania: Classic ball & flipper arcade games: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Pinball Mania: Classic ball & flipper arcade games en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Neem het plezier en de opwinding van arcade-flipperkast terug in een gloednieuw, gebruiksvriendelijk pakket! Pinball Mania neemt alles wat je leuk vond aan je favoriete kindergames voor kinderen, zoals monopolie, ontsnapping, bordspellen en retro arcade-flipperkast, en maakt het nog beter door ze allemaal te combineren! Gebruik je peddel om je bal door poorten en hellingen te gooien, punten te verzamelen door op bumpers te schieten en speel op leuke, uniek ontworpen tafels gebaseerd op klassieke spellen aller tijden voor kinderen en volwassenen. En herbeleef de monopolie-rage aan de monopolie-stijltafel Geniet van eenvoudige bedieningselementen die het spel voor iedereen gemakkelijk te spelen maken, een offline modus zodat je je retro flipperkast kunt betreden waar je maar wilt en geweldige power-ups van powerballs tot hits, net als multiballs en geweldige scorevermenigvuldigers!
Wat is er geweldig aan Pinball Mania: Classic ball & arcade flipperkasten:

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 18/04/2021. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Pinball Mania: Classic ball & flipper arcade games (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Pinball Mania: Classic ball & flipper arcade games, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360