Trucs en Spelcodes: FarmVille 3 - Animali (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van FarmVille 3 - Animali voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

FarmVille 3 - Animali: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel FarmVille 3 - Animali en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Begin je boerderij helemaal opnieuw door een bloeiende boerderij op te bouwen en te bouwen! Bouw de boerderij en bepaal welke puppy's je wilt opvoeden en opvoeden. U kiest zelf welke dierenverblijven u wilt renoveren en waar u uw boerderij wilt uitbreiden. Het is aan jou om de grootste en meest indrukwekkende boerderij en veehouderij van het hele dorp te bouwen.
• Bouw je verzameling dieren uit honderden soorten, inclusief speciale rassen zoals alpaca's. Elk dierenras biedt u een uniek landbouwproduct dat u kunt verkopen, verhandelen of gebruiken om bestellingen te voltooien en uw boerderij te upgraden. • Match en koppel uw huisdieren om puppy's groot te brengen en nieuwe rassen te ontdekken. Elk nieuw ras produceert zeldzame landbouwgoederen. • Pas en bouw je boerderij met honderden unieke decoraties, bouwstijlen, boerenoutfits en meer voor jou, je boerenknecht en je babydieren. • Gebruik de tijd om je boerderij te upgraden. Bekijk de prognose voor een perfect landbouwklimaat en plan voor een gezonde oogst en meer. • Stel een team van gespecialiseerde boerenknechten samen, variërend van zware houthakkers tot getalenteerde koks om je boerderij te helpen. Breng ze in level om nieuwe vaardigheden en recepten te ontgrendelen en hun landbouwvaardigheden te verbeteren. • Sluit je aan bij een coöp en voltooi speciale evenementen om nieuwe boerderijdieren en speciale items te ontgrendelen.
Kom en bouw een boerderij met unieke puppy's. Veel plezier met bouwen, dieren fokken en boeren!

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 19/04/2021, de datum waarop FarmVille 3 - Animali werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor FarmVille 3 - Animali (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor FarmVille 3 - Animali. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360