Trucs en Spelcodes: Doken. El resurgir de Loktarnu. (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Doken. El resurgir de Loktarnu. op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Doken. El resurgir de Loktarnu.: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Doken. El resurgir de Loktarnu.. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Geniet van een authentieke klassieke RPG. Vele uren gameplay en meerdere eindes. Duik in een klassiek RPG-avontuur. Elke beslissing die u neemt, leidt u vanaf het begin naar een ander einde. Burgers zullen min of meer vriendelijk zijn, afhankelijk van de factie die je steunt als je besluit er een te helpen. 70 uur gameplay, die kan worden verlengd door de verschillende eindes te verkennen. -In elke stad heb je de mogelijkheid om hulp aan de geestelijkheid te weigeren. Als je nee zegt, verschijnt er een Brotherhood-lid in de buurt om je de kans te geven om te helpen en bij te dragen aan The Brotherhood. -Als u geen van beide partijen helpt, is er een neutraal alternatief dat u in een andere richting brengt. Voltooi missies in alle klassieke RPG-stijlen: -Ingezameld. Verschillende personages zullen je om hulp vragen om verschillende items te verzamelen. -Timer timer. Er zijn missies waarbij je tijd hebt om het personage te helpen. Als je geen tijd meer hebt, heb je geen nieuwe kans. - Eindig met vijanden. Van normale vijanden tot eindbazen op elke kaart. Elke vijand heeft de kans om je een item te geven dat nuttig voor je zal zijn in het spel. Verdien ervaring en goud door ze te verslaan. - Vind bondgenoten. Sommige personages zullen je om hulp vragen. Als je het verstrekt, zullen ze zich bij je groep voegen en naast je vechten, waardoor gevechten gemakkelijker worden. Echte gevechtsmodus in RPG-stijl, waarbij je om beurten magie en vaardigheden gebruikt. Je hebt verschillende animaties zoals vergiftiging, genezing, verwarring ... Elke 5 niveaus krijg je een nieuwe spreuk / vaardigheid voor je personage. Een creatiesysteem: -De smid zal je in elk van de steden helpen om wapens en bepantsering te maken met de materialen die je van de vijanden krijgt. Een systeem voor het kopen / verkopen van artikelen: -In elke stad vind je een winkel waar je items kunt kopen of verkopen. Drankjes, tegengif ... zijn essentieel in deze winkels. -Er zijn elixerverkopers verspreid over de kaarten. Met deze elixers krijg je permanente verbeteringen voor je karakters zoals behendigheid, kracht, gezondheid ... Kaarten: -Van dorpen, alleen verzamelkaarten, labyrint, grotten, kasteel, kerkers ... Er zijn meer dan 60 verschillende veldslagen, bazen en meer!

Doken. El resurgir de Loktarnu. is gepubliceerd op 04/05/2021 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Doken. El resurgir de Loktarnu. (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Doken. El resurgir de Loktarnu. op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360