Trucs en Spelcodes: Papetura (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Papetura (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Papetura: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Papetura en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Papetura is een sfeervol point & click-avonturenspel, volledig met de hand gemaakt van papier. Kleine wezens Pape en Tura zullen het opnemen tegen monsters die zullen proberen hun geliefde papieren wereld te verbranden.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 07/05/2021. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Papetura (PC): Bruikbare tips.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Papetura:
De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Papetura
GET UP
OPSTAAN
?
?
FLYTRAP
FLYTRAP
?
BRANCHES
TAKKEN
?
?
LIGHT
LICHT
?
?
TAPEWORM
TAPEWORM
?
?
KEY
SLEUTEL
?
[RiprovaP] [132938N] SLEUTEL
BRAIN
HERSENEN
BUGS
BUGS
?
?
BALLOON
BALLON
?
?
SACRIFICE
OFFER
?
?
Cherri Andrea640360