Trucs en Spelcodes: Aluna: Sentinel of the Shards (ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Aluna: Sentinel of the Shards (ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE).

Inleiding

Aluna: Sentinel of the Shards: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Aluna: Sentinel of the Shards. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Aluna: Sentinel of the Shards, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Aluna: Sentinel of the Shards volgt de heldendaden van Aluna, de krijgsdochter van een Spaanse veroveraar en Zuid-Amerikaanse natuurgodin Pachamama. Aluna groeide op in het begin van de 16e eeuw in Spanje en vluchtte naar de Nieuwe Wereld om te beseffen dat het haar ware vaderland was. Aluna: Sentinel of the Shards neemt onze heldin mee op een zoektocht door de Inca-mythologie terwijl ze ernaar streeft het amulet te herstellen dat haar moedergodin haar heeft toevertrouwd ... en haar ware bestemming te vervullen. Aluna: Sentinel of the Shards combineert Diablo's actie-RPG-mechanica met de revisionistische mythologie van God of War. Aluna: Sentinel of the Shards is gebaseerd op de Inca-traditie en bevat mythologische goden, beesten en verhalen die de ruggengraat vormden van de 16e-eeuwse Colombiaanse cultuur. Ga op dit epische historische avontuur van de zeekliffen van het heiligdom door de enorme oerwouden van de Nieuwe Wereld naar de Nagaric-tempel in de vulkanische canyons.

Dit spel is uitgebracht op =/ng/lang en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Aluna: Sentinel of the Shards is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Aluna: Sentinel of the Shards (ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360