Trucs en Spelcodes: The Last Spell (PC / SWITCH)

Alle trucs en codes van The Last Spell voor PC / SWITCH die in omloop zijn!

Inleiding

The Last Spell: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel The Last Spell en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Wat als Final Fantasy Tactics & Dynasty Warriors een onwettige dochter had?Riprova RiprovaThe Last Spell is een turn-based tactische RPG doordrenkt van roguelite mechanica waarin je een team van geharde helden leidt om het laatste bastion van de mensheid te verdedigen tegen hordes monsters.Riprova Riprova

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC / SWITCH en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 3/05/2021. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Last Spell (PC / SWITCH): Bruikbare tips.

Als je echt veel trucs wilt voor The Last Spell, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Last Spell zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Last Spell (0.91.6 beta / +0)
 • Ongelimiteerde gezondheid
  Onbeperkte vaardigheden
  Onbeperkte bewegingspunten
  Onbeperkte actiepunten
  Onbeperkt Mana
  Onbeperkt pantser Super schade
  Gemakkelijke aankopen van besmette essences
  Snelheid van spelen
  Bewerken: Goud
  Bewerken: Materialen
  Bewerken: arbeiders
  Bewerken: Max Workers
  Bewerken: Wetenschapspunten
  Bewerken: ervaring
  Bewerken: Ervaring in het huidige niveau
  Bewerken: de ervaring die je nodig hebt naar het volgende niveau
  Bewerken: niveau
  Wijziging: Voordeelpunten
Cherri Andrea640360