Trucs en Spelcodes: Space Dino Adventure (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Space Dino Adventure voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Space Dino Adventure: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Space Dino Adventure!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Dinosaurussen, ruimteschepen en avonturen met Dani en Evan !! De planeten van de melkweg zijn in gevaar! Een kwaadaardige samenleving genaamd EVIL wordt geleid door een mysterieus wezen dat in staat is om de wezens van elke planeet in vijandige omstandigheden te veranderen. Deze wezens genaamd Dinos zijn enorm krachtig en kunnen samensmelten om hun kracht en de schade van hun Ultieme Ability te vergroten. In vorige tijdperken leefden de Dino's in vrede naast beschavingen, maar nu worden ze bestuurd door EVIL en zijn ze toegewijd aan het veroorzaken van chaos in steden. De hoop van de Melkweg ligt in twee kleintjes: Dani en Evan, twee kinderen van Planeet Aarde. Nu hun thuisplaneet in chaos verkeert, besluiten de ouders van Mar en Yul, Dani en Evans om hen de ruimte in te sturen op zoek naar een beter leven ... Na een lange periode van rondzwerven in de ruimte, worden ze uit het schip gered door twee broers van een planeet genaamd Medea: Olix en Biark. Deze twee broers zullen het leven van Dani en Evan voor altijd veranderen ... Als de twee kinderen jaren later wakker worden, zijn ze verwikkeld in een ongelooflijk avontuur. Ze zullen zich op mysterieuze planeten moeten wagen, zoveel mogelijk hulpbronnen moeten verzamelen en de sterkste dinosaurussen moeten creëren. Het zal nodig zijn om een ​​band met hen te krijgen, zodat ze samen met jou vechten voor de planeet tegen wilde wezens en leden van het kwaadaardige bedrijf: EVIL. Veel succes Dani en Evan ... ✶ BEGIN JE AVONTUUR! ✶
[HIGHLIGHTS]
- WERKNEMERS IN MYSTERIEUZE PLANETEN - ZOEK NAAR UNIEKE LANDSCHAPPEN EN WEZEN - MESSTENEN EN VERZAMEL DNA - BREEK DE EIEREN EN LOOP NAAR CAPPELAR ZE - Combineer ze om grotere dinosaurussen te maken - BRENG JE ULTIEME VAARDIGHEDEN IN GEVECHTEN - VERSLA DE LEDEN VAN HET KWAAD Dood de plannen van de duistere leider

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Space Dino Adventure (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Space Dino Adventure op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360