Trucs en Spelcodes: Unbound: Worlds Apart (PC)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Unbound: Worlds Apart voor PC.

Inleiding

Unbound: Worlds Apart: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Unbound: Worlds Apart. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Unbound: Worlds Apart, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Unbound is een suggestieve 2D-puzzel-platformgame waarin de hoofdpersoon, Soli, magische portalen kan oproepen om tussen verschillende realiteiten te reizen om meer te leren over de catastrofe die zijn wereld heeft verwoest. karakter of elementen van de wereld kunnen veranderen, wat nieuwe mogelijkheden biedt < / span>

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Unbound: Worlds Apart (PC): Bruikbare tips.

De Trainer voor Unbound: Worlds Apart is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Ook beschikbaar aan het einde van het artikel is de lijst met de Achievements van dit spel met een indicatie over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Steam doelen

Trucs Unbound: Worlds Apart:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Unbound: Worlds Apart

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Unbound: Worlds Apart zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Unbound: Worlds Apart (ORIGINAL / +0)
Cherri Andrea640360