Trucs en Spelcodes: Galactic Civilizations 4 (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Galactic Civilizations 4 (PC).

Inleiding

Galactic Civilizations 4: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Galactic Civilizations 4. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Galactic Civilizations is een ruimtegebaseerd 4X-strategiespel dat zich afspeelt in de 24e eeuw en begint toen mensen een sneller dan het licht reizen genaamd Hyperdrive hebben ontdekt.RiprovaMensen en buitenaardse wezens strijden om de heerschappij over onze melkweg.Riprova RiprovaDe speler begint met alleen hun thuisplaneet en moet nieuwe technologieën onderzoeken, de bekende melkweg verkennen, nieuwe werelden koloniseren terwijl ze hun mensen thuis gelukkig houden.RiprovaTegelijkertijd houden spelers zich bezig met handel, diplomatie, intriges en oorlog met buitenaardse beschavingen.Riprova

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 20/06/2021. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Galactic Civilizations 4 (PC): Wijzigen: Feature Points aan het begin van het spel en Wijzigen: Huidige HP.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Galactic Civilizations 4 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Galactic Civilizations 4 (0.4 ALPHA / +0)
 • Mega-tegoeden
  Controle toevoegen
  Mega energiebronnen
  Megabronnen
  Onbeperkt Rush Planet-gebouw
  Bouw van onbeperkte raceschepen
  Geweldige bonus voor planetaire tegels
  Onbeperkte scheepsbewegingen
  Snelheid van spelen
  Wijziging: functiepunten aan het begin van het spel
  Wijziging: Huidige HP
  Bewerken: Huidige XP
Cherri Andrea640360