Trucs en Spelcodes: No More Heroes 3 (SWITCH)

De pagina gewijd aan de trucs van No More Heroes 3 (SWITCH). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

No More Heroes 3: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor No More Heroes 3.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

No More Heroes III speelt zich tien jaar na de originele No More Heroes af en volgt Travis Touchdown terwijl hij terugkeert naar zijn voormalige Santa Destroy-huis waar hij een enorme kunstmatige metropool die in de zee drijft en een mysterieus vliegend object hoog boven de stad tegenkomt. zal hij te maken krijgen met gekke en gevaarlijke moordenaars in deze vreemde nieuwe wereld?

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds SWITCH of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor No More Heroes 3 (SWITCH): Bruikbare tips.

Daarnaast kunt u voor No More Heroes 3 ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van No More Heroes 3 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina No More Heroes 3 (ORIGINAL / +0)
  • Ongelimiteerde gezondheid
    Onbeperkt scoren
    Verhoogt de snelheid van de speler
    Verlaag de snelheid van de speler
    Stel de normale snelheid van de speler in
    Verlaag de snelheid van de vijand
    Verhoog de snelheid van de vijand
    Bevries vijanden
    Stel de normale snelheid van de vijand in
    Snelheid van spelen
Cherri Andrea640360