Trucs en Spelcodes: Samurai Gunn 2 (ALL VERSIONS / PC / SWITCH)

Alle trucs en codes van Samurai Gunn 2 voor ALL VERSIONS / PC / SWITCH die in omloop zijn!

Inleiding

Samurai Gunn 2: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Samurai Gunn 2. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Samurai Gunn 2 heeft een nieuwe, uitgebreide avontuurmodus en een bijgewerkte versus-modus.Ga met een vriend naar een middeleeuwse metropool op de rand van een crisis: vecht of vlieg over je vijanden om het mysterie achter de spookachtige dreiging van Gunn City te ontrafelen ... of vecht samen met een groep van 2-4 vrienden in een uitdaging met verbeterde besturing , nieuwe levels en nieuwe personages!Een prinses, golem, samoerairidder en dakloos meisje spelen allemaal een rol bij het voor altijd herschrijven van het lot van Gunn City.

Samurai Gunn 2 is gepubliceerd op =/ng/lang voor ALL VERSIONS / PC / SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Samurai Gunn 2 (ALL VERSIONS / PC / SWITCH): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Samurai Gunn 2, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360